Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka

Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Polityka prywatności

1. Szanując Twoje prawa oraz respektując ustawę o ochronie danych osobowych
zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych
osobowych. Wszyscy pracownicy sklepu zostali odpowiednio przeszkoleni w zakresie
przetwarzania danych osobowych.


2. Administratorem Danych Osobowych jest Maciej Kowalski, zamieszkały przy ul. Raciborskego 16/4 w Krakowie


3. W naszym sklepie zbieramy następujące dane osobowe:


• Imię i nazwisko – podczas składania zamówienia będziesz proszony o podanie
swojego imienia i nazwiska aby móc wysłać Tobie zamówienie oraz możliwości
kontaktu z Tobą
• Adres zamieszkania – jest nam potrzebny do wysyłki zamówionego towaru.
• Nr telefonu – Powiadamiamy sms-em o wysłaniu towaru. Czasami też dzwonimy w
celu potwierdzenia zamówienia, lub w przypadku nieoczekiwanych zdarzeń jak np.
brak towaru w magazynie jednocześnie proponując korzystne rozwiązanie.
• Adres email – poprzez email wysyłamy potwierdzenie zamówienia, oraz
kontaktujemy się z Tobą. Jeżeli zostałeś abonentem naszego newslettera będziemy
wysłać do Ciebie informację handlową raz, dwa razy w miesiącu.
• Adres – informacje wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie
takie jak adres IP (oraz inne informacje zawarte w logach systemowych)
wykorzystywane są przez administratora serwera w celach technicznych. Adresy IP
mogą też być wykorzystywane w celach statystycznych – do zbierania ogólnych
informacji demograficznych (np. o regionie, z którego następuje połączenie).
• Cookies – nasz sklep wykorzystuje technologię Cookies w celu dostosowania serwisu
do Twoich indywidualnych potrzeb. Możesz zgodzić się na to, aby wpisane przez
Ciebie dane zostały zapamiętane i byś mógł bez powtórnego wpisywania korzystać z
nich przy następnych odwiedzinach na stronach serwisu internetowego. Właściciele
innych witryn nie będą mieli dostępu do tych danych. Jeżeli nie zgadzasz się na
personalizowanie serwisu, proponujemy wyłączenie obsługi cookies w opcjach
przeglądarki internetowej.


4. Podanie powyższych danych jest konieczne w następujących przypadkach:


• Dokonując zakupu w naszym sklepie bez logowania konta po realizacji takiego
zamówienia z naszej bazy usuwamy wszelkie dane mogące zidentyfikować Twoją
osobę (imię, nazwisko, adres, nr telefonu, adres email). Pozostaje tylko dokument
sprzedaży przechowywany na potrzeby fiskalne.
• Rejestracja w bazie Klientów – jest dobrowolna Przechowujemy te dane w bazie aby
ułatwić Tobie w przyszłości zakupy w naszym sklepie internetowym.
• Jeśli chcesz być informowany o ciekawych wydarzeniach i ofertach handlowych
możesz zostać abonentem newslettera. Przystąpienie jest dobrowolne i w każdej
chwili możesz się z niego wypisać.


5. Każdy Użytkownik naszego serwisu ma możliwość wyboru, czy i w jakim zakresie chcą
korzystać z naszych usług i udostępniać informacje o sobie. Jeżeli z jakiś względów nie życzysz
sobie pozostawienia swoich danych osobowych to masz prawo do ich usunięcia lub nie
korzystania z naszego serwisu.


6. Żadnych danych nie udostępniamy osobom trzecim. Nie przechowujemy również danych
poufnych jak numery Twoich kart kredytowych czy danych dostępu do Twojego konta
bankowego.


7. Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997
roku, Dz. U. nr 133 poz. 883 z późn. zm. masz prawo poprawiania, uzupełniania,
uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym celu
korzystaj z właściwych zakładek w serwisu internetowego, prześlij e – mail pod adres
sklep@kacperryx.pl lub listem poleconym na adres: pl. Mariacki 3, Kraków

Produkt dnia
Mariusz Wollny - 'Kacper Ryx' komplet (t. I-IV) + opcja dedykacji
Mariusz Wollny - 'Kacper Ryx' komplet (t. I-IV) + opcja dedykacji

159,00 zł

Cena regularna: 179,00 zł

Najniższa cena: 129,90 zł
szt.
Mariusz Wollny - 'Kroniki dymitriad' (Krwawa Jutrznia) + opcja dedykacji
Mariusz Wollny - 'Kroniki dymitriad' (Krwawa Jutrznia) + opcja dedykacji

109,00 zł

Cena regularna: 119,70 zł

Najniższa cena: 89,90 zł
szt.
M.Wollny - " Był sobie król... " komplet 4 TOMY / cz. 1 w wersji OUTLET
M.Wollny - " Był sobie król... " komplet 4 TOMY / cz. 1 w wersji OUTLET

229,90 zł

Cena regularna: 249,60 zł

Najniższa cena: 199,00 zł
Promocje
M. Wollny - Niewidzialny wróg  + ebook
M. Wollny - Niewidzialny wróg + ebook

89,90 zł

Cena regularna: 95,00 zł

Najniższa cena: 95,00 zł
szt.
Kacper Ryx - złota edycja kolekcjonerska TOM I - WERSJA Z USTERKAMI
Kacper Ryx - złota edycja kolekcjonerska TOM I - WERSJA Z USTERKAMI

45,00 zł

Cena regularna: 89,00 zł

Najniższa cena: 34,90 zł
szt.
M. Wollny - Niewidzialny wróg  + Biały towar
M. Wollny - Niewidzialny wróg + Biały towar

109,90 zł

Cena regularna: 115,00 zł

Najniższa cena: 115,00 zł
szt.
Mariusz Wollny - komplet opowiadań z serii "Nazywam się Ryx"
Mariusz Wollny - komplet opowiadań z serii "Nazywam się Ryx"

109,00 zł

Cena regularna: 122,00 zł

Najniższa cena: 89,90 zł
szt.
M. Wollny - Niewidzialny wróg  + ebook + audio
M. Wollny - Niewidzialny wróg + ebook + audio

135,00 zł

Cena regularna: 145,00 zł

Najniższa cena: 105,00 zł
szt.
M.Wollny - " Był sobie król... " komplet 4 TOMY / cz. 1 w wersji OUTLET
M.Wollny - " Był sobie król... " komplet 4 TOMY / cz. 1 w wersji OUTLET

229,90 zł

Cena regularna: 249,60 zł

Najniższa cena: 199,00 zł
Mariusz Wollny - 'Kroniki dymitriad' (Krwawa Jutrznia) + opcja dedykacji
Mariusz Wollny - 'Kroniki dymitriad' (Krwawa Jutrznia) + opcja dedykacji

109,00 zł

Cena regularna: 119,70 zł

Najniższa cena: 89,90 zł
szt.
Mariusz Wollny - 'Kacper Ryx' komplet (t. I-IV) + opcja dedykacji
Mariusz Wollny - 'Kacper Ryx' komplet (t. I-IV) + opcja dedykacji

159,00 zł

Cena regularna: 179,00 zł

Najniższa cena: 129,90 zł
szt.
Róża i Mariusz Wollny "FALA"
Róża i Mariusz Wollny "FALA"

29,90 zł

Cena regularna: 39,90 zł

Najniższa cena: 19,90 zł
szt.
M. Wollny - Biały towar + Niewidzialny wróg  AUDIO
M. Wollny - Biały towar + Niewidzialny wróg AUDIO

79,90 zł

Cena regularna: 89,80 zł

Najniższa cena: 44,90 zł
szt.
M. Wollny - Biały towar - książka + ebook + audiobook
M. Wollny - Biały towar - książka + ebook + audiobook

124,90 zł

Cena regularna: 134,70 zł

Najniższa cena: 79,90 zł
szt.
M. Wollny - Biały towar - książka + ebook
M. Wollny - Biały towar - książka + ebook

79,90 zł

Cena regularna: 89,90 zł

Najniższa cena: 89,90 zł
szt.
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl